Tähän iDigin toiminta perustuu  

iDig -laitteisto

iDig:in avulla tiedät aina millä syvyydellä tai etäisyydellä kauhan kärki on - poistumatta koneen ohjaamosta.

Tarkistusmittauksen tarvetta ei enää ole!
 

Ei johdotuksia puomistoon

Johtovaurioiden riskiä ei ole, koska iDig toimii langattomasti. Anturit kommunikoivat radiolähettimien avulla ja latautuvat auringon energialla. Siksi asennus helppoa ja nopeaa.

Käytä monessa koneessa

Voit käyttää yhtä iDig:iä tarpeen mukaan kaikissa koneissasi. iDig:in siirto koneesta toiseen kestää muutamia minuutteja - voi käyttää laitetta tehokkaammin ja takaisinmaksuaika lyhenee.

 

iDig Touch paketti sisältää:

  • 4 anturia (pää- ja kaivupuomi, kauha, 2D-anturi)
  • kiinnityslevyt antureille
  • ohjainlaite (kosketusnäyttö) ja LED-näyttö imukuppikiinnityksin
  • kalibrointityökalut

Lataa esite:

 

Hallintayksikkö

Kestävä ja tehokas, kosketusnäytöllinen ohjausyksikkö, jossa on patentoitu ohjelmisto kaivusyvyyden yksinkertaiseen hallitsemiseen. Hallitse kaikkia koneitasi ja kauhojasi - oli niiden merkki, malli, koko tai ikä mikä tahansa.

LED -näyttö

Seuraa helposti ohjaamosta näkökentässäsi olevalta LED -näytöltä kaivuusyvyyttäsi - näytön valot kertovat onko kaivurin kauhan kärki liian ylhäällä, alhaalla vaiko juuri oikeassa korossa.


puomiston Anturit

Ainutlaatuiset langattomat anturit, jotka latautuvat auringon energialla. Puomistoon kiinnitetään pohjalevyt, joihin anturit "napsautetaan" kiinni ja irroitetaan hetkessä. Näin antureiden siirto koneesta toiseen onnistuu helposti.

Laser -vastaanotin

iDig-järjestelmällä sinulla on aina mahdollisuus käyttää tasolaseria koron määrittämiseen. Kaivupuomin anturissa on integroitu laservastaanotin.

2D-anturi

Ohjaamoon asennettava 2D-anturi tunnistaa koneen kallistumisen pituus- ja sivusuunnassa, sekä ylävaunun ympäripyörimisen. Näiden tietojen ansiosta iDig mittaa kauhan kärjen liikkeitä korkeus-, pituus- ja leveyssuuntaan.

 

 
 

5000

laitteen
vuosimyynti

15

vuotta
kehitystyötä

48

kansainvälistä
yhteistyökumppania

90

päivässä maksaa
itsensä takaisin

 Osoite

Sibeliuksenkatu 15
13100 HÄMEENLINNA

 Yhteystiedot

Puh. 045 206 8050
lasse@laskone.fi
Y-tunnus 2992095-1