iDig – koneohjausjärjestelmä kaikkiin kaivukoneisiisi

Hallitse kaivuutasi

iDig:in avulla tiedät aina millä syvyydellä tai etäisyydellä kauhan kärki on - poistumatta koneen ohjaamosta. Tarkistusmittauksen tarvetta ei enää ole.
 

Ei johdotuksia puomistoon

Johtovaurioiden riskiä ei ole, koska iDig toimii langattomasti. Anturit kommunikoivat radiolähettimien avulla ja latautuvat auringon energialla. Siksi asennus helppoa ja nopeaa.

Käytä monessa koneessa

Voit käyttää yhtä iDig:iä tarpeen mukaan kaikissa koneissasi. iDig:in siirto koneesta toiseen kestää muutamia minuutteja - voi käyttää laitetta tehokkaammin ja takaisinmaksuaika lyhenee.

 

iDig Touch paketti sisältää:

  • 4 anturia (pää- ja kaivupuomi, kauha, 2D-anturi)
  • kiinnityslevyt antureille
  • ohjainlaite (kosketusnäyttö) ja LED-näyttö imukuppikiinnityksin
  • kalibrointityökalut

Lataa esite:

 

Hallintayksikkö

Kestävä ja tehokas, kosketusnäytöllinen ohjausyksikkö, jossa on patentoitu ohjelmisto kaivusyvyyden yksinkertaiseen hallitsemiseen. Hallitse kaikkia koneitasi ja kauhojasi - oli niiden merkki, malli, koko tai ikä mikä tahansa.

LED -näyttö

Seuraa helposti ohjaamosta näkökentässäsi olevalta LED -näytöltä kaivuusyvyyttäsi - näytön valot kertovat onko kaivurin kauhan kärki liian ylhäällä, alhaalla vaiko juuri oikeassa korossa.


puomiston Anturit

Ainutlaatuiset langattomat anturit, jotka latautuvat auringon energialla. Puomistoon kiinnitetään pohjalevyt, joihin anturit "napsautetaan" kiinni ja irroitetaan hetkessä. Näin antureiden siirto koneesta toiseen onnistuu helposti.

Laser -vastaanotin

iDig-järjestelmällä sinulla on aina mahdollisuus käyttää tasolaseria koron määrittämiseen. Kaivupuomin anturissa on integroitu laservastaanotin.

2D-anturi

Ohjaamoon asennettava 2D-anturi tunnistaa koneen kallistumisen pituus- ja sivusuunnassa, sekä ylävaunun ympäripyörimisen. Näiden tietojen ansiosta iDig mittaa kauhan kärjen liikkeitä korkeus-, pituus- ja leveyssuuntaan.

 

Taustalla 30 v kokemus koneohjausjärjestelmistä

iDig on Suomen markkinoilla ollut nyt n. viisi vuotta, mutta tuotteen kehitystyö on alkanut paljon aiemmin. Järjestelmän "isät", Dirk Seidlitz ja Albert Gamal, ovat molemmat työskennelleet koneohjausjärjestelmien parissa vuosikymmeniä.

N. 15 vuotta sitten Albert ehdotti Dirkille yhteisprojektia - koneohjausjärjestelmän kehittämistä täysin uudenlaisella ajatusmaailmalla. Albert oli jo aiemmin mullistanut pyörivien tasolasereiden maailmaa kehittämällä kustannustehokkaita ja pienikokoisia laitteita. Hän oli näin pystynyt tuomaan laserit kaikkien sitä tarvitsevien ulottuville, ei ainoastaan alaan erikoistuneille yrityksille. Nyt Albert ja Dirk halusivat tehdä saman koneohjausjärjestelmille - luoda kenelle tahansa kaivukoneella urakoivalle sopivan yksinkertaisen, edullisen ja kustannustehokkaan työkalun.

Pian projektin alkamisen jälkeen Albert myi silloisen yrityksensä yhdelle alan valtavista toimijoista. Myös Albert ja Dirk sekä uusi kehitysprojekti siirtyivät tämän jättifirman alaisuuteen. Kehitystyö jatkui, mutta suuren firman ajatukset eivät kuitenkaan kohdanneet lainkaan Albertin ja Dirkin vision kanssa. Kaksi vuotta myöhemmin he jättivätkin tämän firman ja perustivat uuden yrityksen. Mukana tulivat patentit ja projektin ydinhenkilöt.

Nyt pitkä kehitystyö kantaa hedelmää ja näitä langattomia työkaluja myydään ympäri maailmaa, tänä vuonna n. 5000 kpl. Tällä luvulla iDig onkin todennäköisesti 2D-kaivuavustimien markkinajohtaja maailmassa.

Yrityksen osaaminen, halu palvella asiakkaita ja tehdä asioita toisin, aikaansaa jatkuvasti uusia innovaatioita. Markkinoita seurataan herkällä korvalla ja kehitetään tuotetta asiakkaiden toiveiden mukaan. Ota yhteyttä ja kerro mittalaitetarpeistasi - ratkaisu voi olla jo olemassa tai helposti toteutettavissa!

 

5000

laitteen
vuosimyynti

15

vuotta
kehitystyötä

48

kansainvälistä
yhteistyökumppania

90

päivässä maksaa
itsensä takaisin

 Osoite

Kappelikuja 2
01800 KLAUKKALA

 Yhteystiedot

Puh. 045 206 8050
lasse@laskone.fi
Y-tunnus 2992095-1
Tietosuojaseloste